Tegelzetter gezocht

Ben je klaar met die saaie witte tegels en standaard vloertegels in je keuken, badkamer of toilet? Dan is het tijd voor: “tegelzetter gezocht!” of te wel tijd voor een make-over.

Tegelzetter gezocht is het adres voor jouw badkamer, keuken of toilet renovatie klus. Bij de TZS Bouwgroep vind je ervaren tegelzetters voor iedere klus. Zij geven advies in jouw zoektocht naar een badkamer die bij jou past en die voldoet aan je wensen. Maak daarom meteen een afspraak zodat je badkamer binnen no time weer voldoet aan jouw wensen.

Tips bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer

Je bent er al een tijdje over aan het nadenken een “badkamer metamorfose”. Maar hoe zet je nou de plannen om in daden. Tegelzetter gezocht helpt je bij het maken van een stappenplan.

Maak een moodboard:

Blader verschillende tijdschriften door of maak foto’s van materialen, tegels of bestaande badkamers en breng dit bij elkaar op een moodboard. Door het maken van een moodboard krijg je een goed beeld van wat je mooi vindt en hoe je graag wilt dat je badkamer eruit komt te zien.

In een moodboard breng je kleur, materiaal, stijl en indeling bij elkaar en wordt het ook voor een ander inzichtelijk. Breng je moodboard mee naar je afspraak met de tegelzetter zodat je duidelijk kan maken wat je wensen zijn.

Tegelzetter gezocht

Weet hoeveel ruimte beschikbaar is:

Vind je de badkamer te klein, kijk dan waar je eventueel kan uitbreiden door het verplaatsen van een muur. Maar ook het efficiënt indelen van je badkamer kan al heel veel verschil maken waardoor je badkamer optisch groter lijkt.

De ervaren tegelzetter van de TZS Bouwgroep kan jouw advies geven over het verplaatsen van wanden of een slimme inrichting van de badkamer. Zorg dat je de juiste afmetingen hebt van de beschikbare ruimte maak een plattegrond van de ruimte om het nog duidelijker te maken.

Materialen en sanitair kiezen:

Nu is het tijd om materialen te kiezen en kleur te bekennen! Kies je voor tegels dan is de volgende stap wat voor tegels, keramische tegels of natuurstenen tegels. Tegels zijn er in verschillende vormen en formaten.

Tegenwoordig worden tegels ook afgewisseld met stuc werk. Door je moodboard weet je vaak al welke kleur je in je badkamer wilt gebruiken. Iedere kleur brengt een andere stijl en sfeer in je badkamer.

Ook het sanitair is er in verschillende soorten en kleuren. Kies je voor een inloop douche met stortdouche of een vrijstaand bad? Bekijk de verschillende badkamer opstellingen bij verschillende sanitair winkels om nog een beter beeld te krijgen van je wensen.

Tegelzetter gezocht? Vraag nu je adviesgesprek aan

Nadat je alles op een rij hebt gezet is het verstandig om een adviesgesprek aan te vragen bij, bijvoorbeeld, de TZS Bouwgroep.

Tijdens het gesprek kan je al je wensen bespreken en wordt het met jouw stappenplan nog duidelijker voor de tegelzetter wat je voor ogen hebt om jouw droom badkamer te realiseren.